Sim only vergelijken

Alle sim only vergelijken? Een verstandige keuze. Kies de aanbieder die bij jou past door verderop deze pagina de vergelijkingstool in te vullen. Kies jij voor sim only van KPN, Telefort, Vodafone, Ben, Simpel of Robin Mobile?

Sim only

Sim only is een abonnement zonder toestel. Je beschikt al over een smartphone of je wilt los een smartphone kopen. Sim only abonnementen zijn de laatste jaren steed populairder geworden. Met sim only beschik je over veel keuzemogelijkheden en ben je flexibel. Vul de tool in en vergelijk sim only abonnementen.

Sim only abonnementen

R

Sim only Simpel

Met sim only van Simpel kies je voor eenvoud en eerlijkheid. Goedkope abonnementen op het best geteste netwerk van Nederland. 

Meer over sim only van Simpel

Lees hier binnenkort meer over sim only van Simpel

R

Sim only Vodafone

Met sim only van Vodafone kies je voor het grootste 4G-netwerk in het buitenland. Dé internationale provider voor sim only dus.

Meer over sim only van Vodafone

Lees hier binnenkort meer over sim only van Vodafone.

R

Sim only KPN

Met sim only van KPN kies je voor misschien wel de bekendste en betrouwbaarste provider van Nederland. Miljoenen gingen je voor.

Meer over sim only van KPN

Lees hier binnenkort meer over sim only van KPN.

R

Sim only Telfort

Wil je besparen op mobiel? Kies dan voor sim only van Telfort. Combineer dit met internet en tv en krijg nóg meer korting met combivoordeel.

Meer over sim only van Telfort

Lees hier binnenkort meer over sim only van Telfort.

Sim only onbeperkt bellen

Sim only is er in alle soorten en maten. Kies voor sim only onbeperkt bellen als je veel belt. Al voor minder dan 10 euro per maand kun je onbeperkt bellen met een sim only abonnement van bijvoorbeeld Ben of Hollands Nieuwe. Onbeperkt bellen is dus super voordelig met een sim only abonnement voor je smartphone.